M’agrada la meva feina, perque des de petita l’he gaudit com un espai on imperava la creativitat, el descobriment i l’aprenentatge.

Ei, hola sóc la Jud!

Benvinguts

La meva història en el món del disseny i el màrqueting podriem dir que comença vora dels 7 anys, o almenys és a partir que comencen els meus records, quan el pare tenia una impremta.

Recordo l’olor a tinta fresca, barrejada amb l’olor que té el paper nou, i el paper quan passa al tall de la guillotina, i fa aquell polsim. També recordo el só, el só de la màquina a cada cop d’impressió i cada vegada que agafava fulla nova i la retornava a la pila ja impressa. I aquell moble amb incontables calaixos on es guardaven les tipografies, milers i milers de lletres metàliques tant petites i que muntaven infinitat de textes. I aquí va ser quan començava a ajudar al pare buscant lletres i fent piles amb els papers.

Jo vaig anar creixent i l’empresa del pare anava evolucionant, fins a convertir-se en una agència de disseny i publicitat. Quan vaig tenir l’edat vaig entrar a treballar amb ell, on vaig aprendre de disseny gràfic, packaging i dessenvolupament de patents.

Als 23 anys vaig crear la meva pròpia empresa de disseny i marketing amb dos socis més, on vaig seguir aprenent sobre la importància d’una bona comunicació de producte.

Posteriorment vaig treballar 7 anys com a responsable de marketing d’una empresa de packaging per automoció, on vaig dessenvolupar tasques de disseny, marketing, web, impressió digital de gran format i el departament de qualitat de l’empresa.

El Covid i la vida em van posar al davant un bonic projecte on dessenvolupar-me com a dissenyadora web, e-commerce, crowdfundings i xarxes socials.

M’agrada la meva feina, perque des de petita l’he gaudit com un espai on imperava la creativitat, el descobriment i l’aprenentatge.

LOGOTIPS

BOTIGUES ONLINE

WEBS

XARXES SOCIALS

SAMARRETES

PACKAGING

DISSENY GRÀFIC

MARKETING